مواد لازم:
کاکائو ۱ قاشق
شیر ۱ لیوان
پودر قند ۱ قاشق
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ۲۱۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
ورقه ژلاتین ضخیم
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را با همزن می زنیم. سپس کم کم شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با پودر قند هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف جدا نشود. سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم. بعد شیر را به زرده تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم و هم می زنیم. بعد خامه را اضافه كرده و ورقه های ژلاتین را در نصف لیوان آب جوش حل میکنیم و بعدش به مواد فوق اضافه میکنیم. ته ظرف مورد نظر را با كره چرب می كنیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.
درباره این سایت