اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
- جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
- رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
- لیموترش :1 کیلوگرم
- زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :3 پیمانه
- نمک و فلفل :به مقدار کافی
درباره این سایت